divendres, 21 d’octubre del 2011

De sobte ens arriba el fred!

Avui, m'atreviria a dir que tota la ciutadania barbarenca ha notat dràsticament la baixada de les temperatures. I es que de fet aquest matí hem registrat una temperatura mínima de 8ºC. De cara a les properes jornades les temperatures seran mes suaus, però per contra de cara a Diumenge-Dilluns podríem tenir pluges de caire abundant. D'aquest últim fenomen ja us mantindrem ven informats.




dimecres, 19 d’octubre del 2011

Ja era hora: arriben les pluges.



Desprès de setmanes i setmanes d’estabilitat meteorològica, es preveu que aquests pròxim dies estigui mes animat. Aquesta mateixa tarda i vespre de Dimecres, s'esperen ruixats d'intensitat entre feble i moderada que s'iniciaran al Pirineu a partir de migdia i s'estendran a la meitat est al llarg de la tarda. Els ruixats aniran localment acompanyats de tempesta. La cota de neu baixarà fins els 2000 metres al Pirineu occidental al final del dia, si bé puntualment baixarà fins els 1500 al vessant nord. Les quantitats acumulades podran ser localment poc abundants. 
A partir del vespre es restringiran al sector central litoral i prelitoral, on podran ser puntualment fortes (més de 20 litres en 30 minuts), i al vessant nord del Pirineu.

Des cara al Diumenge i inicis de la setmana que ve es preveuen pluges molt mes significatives, ja anirem detallant la previsió!





dilluns, 17 d’octubre del 2011

Tardor a la vista!

Hola méteobarberemcs! Aquests pròxims dies, (de fet fins el cap de setmana), seran tranquils, però això si amb unes temperatures que cada cop mes s'assemblen a les de l’època de l'any. Tant sols el Dimecres tindrem el pas d'una petita línia frontal, que podrà donar algun tímid ruixat i això si una baixada moderada de les temperatures. Però això es només l'escalfament i es que ara si sembla que la tardor ve per quedar-se i a l'inici de la setmna que ve es preveuen pluges una mica generals. I especialment notarem que les temperatures seran de plena tardor. 
COM HA DE SER!