divendres, 4 de novembre del 2011

Continuen les pluges!

Aquest Divendres ens hem llevat amb una pluja fina i suau però d'allò mes abundant. De moment hem registrat 11,2mm, però s'espera que aquesta tarda les precipitacions siguin molt mes intenses i abundants. Esteu ven atents a la nostra web, us informarem de l'última hora al detall.


 PREDICCIÓ PER AVUI, DIVENDRES A CATALUNYA

S'esperen precipitacions arreu del país que seran d'intensitat entre feble i moderada en general, però localment fortes, sobretot a la meitat est del territori i resta del litoral i prelitoral.
S'acumularan quantitats de precipitació poc abundants a ponent i entre abundants i molt abundants a la resta del territori. Amb tot, localment són possibles acumulacions extremadament abundants (més de 100 mm en 24 hores) a la meitat est.
La cota de neu es situarà entorn els 2200 metres.









dijous, 3 de novembre del 2011

Epectaculars tempestes!!

En aquests moment de la tarda, estan caient autèntics aiguats d'aigua, que especialment afecten la meitat nord del Vallès Occidental, i la resta del Prelitoral central. Alertem de la situació, per les persones que s'hagin de dirigir en aquestes zones, i es podrien acumular mes de 100mm. Principalment ens referim a poblacions tant properes com Sabadell (al nord), o Terrassa. A Barberà també son possibles aquests patacs d'aigua acompanyats de vents forts. HEM D'ESTAR VEN ALERTA, PERQUE LA SITUACIÓ PROMET SER D'ALLÒ MES MOGUDA.



dimecres, 2 de novembre del 2011

Nou episodi de pluges abundants.

 s'esperen precipitacions a tot el país durant tota la jornada, tot i que minvaran al final del dia per ponent i extrem sud del territori.


Les precipitacions seran d'intensitat entre feble i moderada, tot i que puntualment podran ser fortes al litoral i prelitoral. S'acumularan quantitats poc abundants a ponent i a les terres de l'Ebre i abundants a la resta. Amb tot, al Pirineu, Prepirineu, litoral i prelitoral podran ser molt abundants o extremadament abundants (més de 100 mm en 24 h).
No es descarta que localment vagin acompanyades de tempesta.
La cota de neu es baixarà dels 2600 metres del matí fins els 2300 metres al final del dia.