dimarts, 3 d’abril del 2012

Setmana santa passada per aigua "parcialment".

Entre Dimarts i Divendres una borrasca ens arriba des del sud de la península, aquest fet acompanyat d'un embussament d'aire fred a capes altes de l’atmosfera, farà que aquesta primera part de la setmana santa es presenti complicada. No parlem de pluges ininterrompudes i continuades, sinó de ruixats (preferentment de tarda) típics de l’època de l'any en la que ens trobem. El temps aquests pròxims 3 0 4 dies serà variadíssim, a vegades trobarem clarianes (o fins i tot sol) i a altres hores del dia les tempestes i els ruixats poden fer acte de presencia puntualment amb força. 
Una vegada arribats al cap de setmana el temps s'estabilitzarà, i entre Dissabte i Dilluns no s’esperen més ruixats. En tot aquest episodi de ruixats les temperatures baixaran sensiblement, ja no trobarem amb facilitat temperatures superiors als 20ºC. 

Passem a veure la previsió detallada del servei meteorològic de Catalunya: 

PREVISIÓ AVUI
Mapa Predicció



PREVISIÓ DEMÀ

 Mapa Predicció



ÚLTIMA IMATGE ACTUALITZADA DEL RADAR METEOROLÒGIC, pel seguiment dels ruixats.

Mapa Radar


INFORMEM QUE A CAUSA D'AQUESTES POSSIBLES TEMPESTES INTENSES ELS SMC ACTIVARÀ ALERTES METEOROLÒGIQUES DE RISC QUE SI AFECTAN LA NOSTRA COMARCA, US INFORMAREM A TRAVÉS D'AQUEST BLOC.


dilluns, 2 d’abril del 2012

MÉTEOBARBERÀ canvia d'estació. COMENÇA LA PRIMAVERA!!

Com heu pogut veure el nostre bloc ha patit un canvi de look considerable per adaptar-lo a la nova estació que encetàvem fa una setmana. Esperem que us agradi !


PRIMAVERA 2012