divendres, 27 d’abril del 2012

Pont del treballador per tots els gustos.

NOVETAT!:  Pluja abundant en aquest pont del treballador: la nit de Dissabte i Diumenge van caure 10mm i aquesta passada nit han caigut uns altres 14mm, fet que fa que s'hagin recollit uns 24mm en tant sols dos dies, pluja molt beneficiosa per a la flora.

DIMARTS:

Temps més estable, amb sol que predominarà al cel durant tota la jornada només enterboit a última hora del dia per algunes nuvolades de bon temps. Les temperatures sense canvis.




US DEIXO AMB ELRADAR METEORLÒGIC PEL SEGUIMENT DELS RUIXATS EN TEMPS REAL:


Mapa Radar


Previsió per Barberà en els propers 8 dies :
Predicció

diumenge, 22 d’abril del 2012

Setmana de Sant Jordi.

El temps durant aquesta pròxima setmana, que s'inaugura amb la diada de Sant Jordi es presenta en conjunt sense masses complicacions. Aquest Dilluns (Sant Jordi) per la tarda ens creuarà un front Atlàntic no massa actiu, però que si que podrà fer que el cel es tapi una mica més i no es descartable alguna feble precipitació. El Dimarts serà un dia més tranquil, amb algunes nuvolades de tarda (derivades del bon temps), que com a molt podran deixar algun ruixat de caràcter dèbil. Dimecres i Dijous el temps serà assolellat en conjunt i sobretot caldrà destacar la pujada notable de les temperatures. A partir de Divendres (encara que queda lluny per confirmar-ho) sembla ser que la cosa es complicaria i força. Les pluges es podrien estendre a tota Catalunya, i podrien ser especialment  abundoses al Pirineu, tot això amb unes temperatures que seguiran pujant amb molta rapidesa, i es que a finals de setmana podrem tenir temperatures 6 o 7 graus superiors a les d'aquest cap de setmana passat.

Predicció