dissabte, 3 de març del 2012

CAP DE SETMANA VARIABLE.

El Dissabte s'esperen precipitacions en forma de ruixats  febles i dispersos fins a primeres hores del matí a punts del terç nord i oest i són probables a la resta. 
A partir del migdia s'esperen en forma de ruixats aïllats i febles, puntualment moderats, al Pirineu sobretot al sector oriental, Prepirineu i resta del quadrant nord-est. No es descarta que localment vagin acompanyats de tempesta. La cota de neu voltarà els 1600 metres.

El Diumenge al cel predominarà el sol amb un tel de núvols alts i mitjans que deixaràn el cel poc o mig ennuvolat en conjunt.
A banda, el vessant nord del Pirineu s'ennuvolarà al final del dia amb l'arribada de núvols baixos.

La setmana que ve es preveu que els ruixats es facin més extensos de cara a Dilluns. Els propers dies caldrà anar-ho seguint. En principi i lamentablement (ja que fa molta falta) no es preveuen grans ni extenses precipitacions.

Predicció

dilluns, 27 de febrer del 2012

SETMANA ANTICICLÓNICA

Tota la setmana serà plàcida amb un sol esplèndid i unes temperatures que a mesura que passin els dies pujaran amb ganes. Les mínimes aquests propers dies no baixaran dels 5ºC i les màximes es quedaran al voltant dels 20ºC aproximadament. De moment no es veu fi a aquest període d'anticicló, esperem que no trigui gaire a marxar perquè la sequera esta assetjant Catalunya cada vegada més.



Predicció