dimarts, 5 de març del 2013

Segona llevantada en una setmana.

Després de la llevantada del passat Divendres que va deixar a Barberà 21mm, hem tingut un cap de setmana esplèndid  Es però, a partir de la tarda de Dilluns quan el cel es va començar a ennuvolar, i la nit, matinada, i matí de Dimarts han sigut passades per aigua. En tot aquest darrer episodi acumulem 33mm, i a l'espera de mes pluges ja que la pertorbació encara que el seu gruix ja ens hagi passat, pot generar noves traces de precipitació especialment aquesta propera nit i primeres hores del Dimecres.

A més de pluja hem de destcar el vent que ha acompanyat aquestes. Les ràfegues de vent han sigut  fortes a la ciutat, i la màxima ha arribat a superar els 50 km/h a les 7,45h del matí.

En les properes hores com deia abans no es descarten més precipitacions, tot i que les mes importants es concentraran a les comarques gironines. Dimecres al matí el cel es mantindrà força ennuvolat, i de cara a la tarda es començara a obrir lleugerament. Dijous serà un dia de treva, perquè Divendres s'espera un  front atlàntic que deixarà pluges a ponent, a Barberà poca cosa a part de núvols!

US deixem una taula amb les precipitacions mes importants a Catalunya:



RADAR METEOROLÒGIC PEL SEGUIMENT DE LES PLUGES:
Mapa Radar



PREVISIÓ PELS PROPERS DIES A BARBERÀ:
Predicció


PEL SEGUIMENT DE LA SITUACIÓ RECOMANEM QUE VISITEU EL NOSTRE TWITTER (@meteobarbera), ON PUBLIQUEM CONSTANTMENT LES NOVETATS METEOROLÒGIQUES A LA CIUTAT!!