dissabte, 19 de novembre del 2011

Cap de setmana plujòs

Aquest pròxim dissabte i Diumenge s'esperen pluges intermitents arreu de la costa catalana. A Barberà aquest Novembre portem acumulats 135mm, quantitat que es podria incrementar a partir de la tarda de Dissabte.

Dissabte:
S'esperen precipitacions al litoral i prelitoral, s'iniciaran per l'extrem sud i al llarg de la tarda s'estendran de manera dispersa a la resta. Seran d'intensitat feble o moderada, tot i que localment podran ser de forta intensitat i anar acompanyades de tempesta. A la resta del país també s'esperen alguns ruixats dispersos d'intensitat feble o localment moderada a partir de mitja tarda.
Al litoral i al prelitoral les quantitats acumulades seran entre poc abundants i abundants (fins a 50 mm en 24 hores), sobretot a l'extrem sud.
La cota de neu pujarà dels 2000 als 2200 metres.



Diumenge:
S'esperen precipitacions d'intensitat entre feble i moderada al litoral i prelitoral. Localment seran d'intensitat forta i podran anar acompanyades de tempesta, sobretot als dos extrems. A la resta del país, hi haurà algun ruixat feble i dispers. 
Al litoral i al prelitoral s'acumularan quantitats de precipitació entre poc abundants i abundants (entre 20 i 50 mm en 24 hores), si bé puntualment seran molt abundants (entre 50 i 100 mm en 24 hores) als dos extrems. 
A la resta de Catalunya les quantitats acumulades seran minses o localment poc abundants.
La cota de neu es situarà a l'entorn dels 2200 metres.



Entre Dilluns i Dimarts les pluges poden continuar sent fortes e intenses. Consequëència de la previsió el Servei meteorològic de Catalunya (meteo.cat) ha activat alertes per precipitacions que podrien passar dels 20mm en 30 minuts.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada