dimarts, 17 de gener del 2012

Tornem enrere.



Entre la jornada del Dilluns i la del Dimarts s'han enregistrat algunes pluges força desacobles sobretot al sud de Catalunya (destaquen quantitats de 20mm a 50mm a les comarques de l’Ebre) , també al quadrant nord-est s'han enregistrat algunes precipitacions. Es noticia, la primera nevada de la temporada que cau al massís del Montseny (encara que ha sigut molt minsa). A Barberà varen caure quatre gotes durant el matí del Dilluns.
Sembla ser que a partir de Dimecres l'anticicló es tronarà a imposar a Catalunya per unes quantes jornades, les temperatures pujaran sobretot les diürnes. Les boires a poc a poc tornaran a ser ben presents a les comarques interiors de Tarragona, comarques lleidatanes i comarques interior de Barcelona. 
En l'estat del cel, de moment no es veuen grans canvis a la vista, tant sols entre Divendres i Dissabte s’esperen algunes volves de neu al Pirineu mes occidental i un augment dels núvols a la resta de Catalunya. Ple que fa a les temperatures el cap de setmana baixaran sensiblement.



Fotografia del Turo de l'Home des del camping de Can Cervera, el Dimarts al migdia.

Predicció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada